I MARXA DE RESISTENCIA DE BTT 22 DE DESEMBRE DEL 2019 - MARATO DE TV3 -

El club Btt el Bressol organitza la 1 prova de resistència a la zona de la Muntanyeta de Moja. Un circuit circular de 3 Km. La prova serà per equips de dues persones en tres categories: Masculí, Femení i Mixte. Els equips faran relleus amb un dorsal únic que s'hauran de passar a l'hora del relleu.. Limit 2 hores. 22/12/2019.
LA DURADA SERA DE 2 HORES A UN CIRCUIT ZONA DE LA MUNTANYETA.

Aquesta prova col.labora amb la Marató de TV3.
El Club BTT el Bressol vol reactivar-se amb noves iniciatives que estiguin dintre de les normatives establertes i no volem que aquest any 2019 pugui finalitzar sense cap prova de BTT.
El club i els seus membres buquem complaure als aficionats de la BTT i també ser sol.lidaris amb el territori. El club BTT el Bressol es una entitat sense ànims de lucre format per un grup de amics i que esta amb els aficionats a la Btt, amb l'esport i amb Olèrdola. Gràcies a tots.

  • Cartell

    I MARXA DE RESISTENCIA DE BTT 22/12/2019


    La prova de resistència en BTT ha sigut el resultat de la nova situació i exigències que ens trobem com a club dins d'un Parc Comarcal, és l'alternativa a poder continuar fent nous esdeveniments, per continuar vius amb la BTT, d'aqui néix aquesta nova iniciativa, una prova de resistència i amb la satisfacció de col.laborar amb el nostre granet de sorra a una causa solidària.

  • Esponsors i Col.laboradors:

    www.manjisoft.com, Ajuntament d'Olèrdola, www.Bttelbressol.com